Modele de flori din ciocolata

Dupa ce s-a intarit ciocolata, desprinde cu Mare grija Hartia, incepand dintr-un capat. Daca folosesti aceasta TEHNICA pentru a Orna lateralele unui tort, aplica Hartia cu ciocolata catre tort de Jur imprejur, preseaza usor in Zona in care cele 2 margini ALE modelului se intalnesc si desprinde Hartia cu grija. Un lucru important de care trebuie sa Tii CONT este ca pentru a realiza un ornement e necesar ca modelul sa fie continuu, si cat mai multe DIN buclele si liniile ce compun decorul sa se lipseasca de marginile decorului, pentru a ii da rezistenta si a Evita craparea lui. Trebuie sa FII autentificat pentru a Lasa un comentariu. Îmbracă tortul în biscuiți Oreo. Nimic mai simplu! Dacă vrei să-i oferi și puțină culoare, Naomi fructe strecurate în spațiile rămase libere te pot ajuta să Furi ochii tuturor și să cucerești toate gusturile. Nu trebuie să ai Experiență, nici să pierzi mult timp în bucătărie. Trebuie doar să Cine Pui imaginația la lucru! Turnati ciocolata intr-o Punga de Plastic si-i taieti un Colt cu gaurica de CIRCA 3 mm. Spectaculosul se naște DIN detalii atent puse la punct. Dacă Cine folosești imaginația, creativitatea, îndemânarea și adaugi Elemente DIN zahăr, în Culori Calde, tortul Alb, simplu, poate deveni suportul parfait pentru realizarea unui tărâm de BASM.

Alice în Țara Minunilor poate fi povestită Într-o secundă. Tortul decorat cu Elemente dulci și colorate le va reaminti tuturor că poveștile sunt Întotdeauna VII în suflet! Mulțumesc pentru răspuns. Ideea e că în perioada asta nu găsesc Alte Frunze și de Trandafir nu am de unde sa iau. Am citit despre iedera propose (vorbeam de ce cataratoare) și se pare că DIN Frunze se fac diferite siropuri și infuzii. Deci nu cred că sunt toxice. SPER doar sa nu rămână rafale sau Miros de verdeață Dacă mĂ înțelegi ce vreau sa zic. O să încerc așa Dacă nu fac de Alte Frunze și Sper sa pot Pune și o Poza ceva cu tortul meu. Wow, Super postarea asta, nu suis facut niciodata pentru ca mi se PAREA f greu. Les Pupici! Dupa parerea mea, este o metoda foarte simpla si la indemana tuturor, Cu Putina perseverenta, veti obtine un décor extraordinar de simpatic, pentru tortul preferat:)!!! E suficient să transformi bananele Într-o glazură pentru tort, iar acesta va fi nu numai sănătos, Dar și delicios și aspectuos! În plus, timpul petrecut în bucatarie se Reduce, iar eșecul nu mai poate interveni! Nu Vezi în fiecare zi un tort decorat cu bezele Albe și felii de lămâie, nu-i așa? Dar, oricât de atipic AR părea, partea Bună e că o astfel de alegere Cine permite să faci tortul Atât de Dulce Cât Cine dorești. Ornentele vor fi suficiente pentru a echilibra gustul. Tortul decorat cu felii de lime și Frunze de mentă va fi o apariție spectaculoasă prin simplitatea sa.

Sigur nu VEI da greș! VEI surprinde și VEI inspira! Cu o influenta Majora asupra culturilor vecine, bucataria Italiana este una dintre cele mai Variate, savuroase si sanatoase DIN intreaga Lume: incepand de la condimente, branzeturi alese (parmezan, mozzarela, ricotta), pana la specialitati cu sosuri si pâte feluritele. Sigur ai observat ca multe DIN torturile pe care le gasesti in vitrinele cofetariilor au MICI decoratiuni de ciocolata.